• Velkommen til KROKEN Bodø

Kontakt Kroken Bodø

Vidar Johansen
Selger 
Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Kontakt Kroken

Kontakt Kroken Brumunddal

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger/ Delebestilling 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Selger 
nyansatt-Hoeisveen.jpg
Morten Rønningen
Servicesjef 

Kontakt Kroken Kristiansand

Kenneth.jpg
Kenneth Nordhelle
Delelager 
Marit2.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Rene2.jpg
Renè Jensen
Daglig leder 
Mona.jpg
Mona Tverå
Kundemottaker 
Haavard.jpg
Håvard Nuland
Selger 
Manfred.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Kontakt Kroken Oslo

_VVM9288-WEB_Jan_2.jpg
Jan Fløtten
Selger 
_VVM9289-WEB_TOE_2.jpg
Tommy Østli
Selger og coach 
_VVM9295-WEB.jpg
Eli Evensen
Butikkansvarlig 
_VVM9280-WEB.jpg
Henrik Mengaaen
Servicesjef 
_VVM9274-WEB_Kanstad_2.jpg
Rolf Kanstad
Daglig leder 

Kontakt Kroken Ålesund

DSC06500.JPG
Terje Giske
Avdelingsleder 
DSC06497.JPG
Vidar Hoff
Selger 
DSC05964.JPG
Lars Bigton
Selger 
DSC05978.JPG
Patricia Cooper Stafseth
Salgskoordinator 
lesund-Caravan_ansatte_BJARNE_cropped.jpg
Bjarne Eide
Kundemottak 
DSC05966.JPG
Maiken Arntsen
Butikkansvarlig 

Kontakt Kroken Åndalsnes

Svein-Erik-Graaberg.jpg
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Esben-Flaa.jpg
Esben Flaa
Salgssjef 
Eivind-Bale.jpg
Eivind Bale
Servicesjef 
Paal-Richard-Graaberg.jpg
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Cato-Hagen.jpg
Cato Hagen
Selger 
Marita-Valseth-Hoel.jpg
Marita Valseth Hoel
Salgssekretær 

Kontakt Kroken Østfold

36B599BB-DC5B-4B18-996E-0D0EB8205E70.jpeg
Magnus Westin
Kundemottaker 
Frode-kopi-1.jpg
Frode Malmo- Martinsen
Salg - Markedsføring 
Bilde-Kristin-Svee-Osufsen.jpeg
Kristin Svee Osufsen
Butikkansvarlig  
Bilde-Atle-Kristoffersen.jpeg
Atle Kristoffersen
Daglig leder 
Bilde-Glenn-Moerch-Grimsroed.jpeg
Glenn Mørch Grimsrød
Klargjører/mekaniker 
Bilde-Ronny-Andre-Braend.jpeg
Ronny Andre Brænd
Klargjører/mekaniker 
ola.jpg
Ola Wirum
Selger 

Kontakt Kroken Østfold (tidliger Kingsrød)

Hans-Erik-Kingsroed-Daglig-leder-Selger.jpg
Hans Erik Kingsrød
Daglig leder 
Gry-Olsen-Kontor-Butikk.jpg
Gry Olsen
Kontor/butikk/salg 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Spenn campingvogna til bilen og opplev familiens norske favoritter i sommer. Foto: Geir Olsen.

Opplev Norge med campingvogn:

Fem familiefavoritter

Stadig flere turister fra inn- og utland ferierer i Norge med bobil og campingvogn. Med 7,5 millioner overnattinger ved norske campingplasser, og et rekordhøyt caravansalg, var 2016 et solid år for norsk camping.

I Norge har vi over 1050 campingplasser, hvor de aller fleste er tilrettelagt for campingvogner. Spenn vogna til bilen og opplev utallige spennende reisemål og attraksjoner langs det langstrakte, vakre landet vårt. Vi gir deg fem norske familiefavoritter du ikke bør gå glipp av i sommer!
I Dyreparken møter du 135 forskjellige dyrearter fra hele verden - og over 700 individer. Noen får du komme så tett på at du kan klappe, andre bør man helst betrakte på avstand. Foto: Dyreparken.
Norges største familieattraksjon
Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon med over 1 million besøkende årlig. Parken har nesten 140 ulike dyrearter og en rekke spennende aktiviteter for både store og små. Her kan du oppleve alt fra tømmerrenne, bob-bane, karuseller, sjørøverskuter og ikke minst alle dyrene på nært hold.

Det ligger en rekke familievennlige campingplasser med kort avstand til Dyreparken, blant annet Kristiansand Feriesenter Dvergsnestaggen. Kristiansand Feriesenter er en av fem campingplasser i Norge som har fått fem stjerner av NHO Reiseliv. Campingplassen ligger idyllisk til i den fantastiske skjærgården på Sørlandet, og har hele 250 plasser for bobil, campingvogn og telt.
Hakkebakkeskogen er en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en 40 minutter lang opplevelsesreise til Klatremus, Reven og de andre karakterene i Thorbjørn Egners univers. Foto: Dyreparken.
Kveldsforestilling
- Det ligger et busstopp like ved inngangen til parken, og om sommeren har Dyreparken et samarbeid med busselskapet slik at det går en bussrute som passer med kveldsforestillingene til Kaptein Sabeltann. Disse bussene stopper i nærheten av de fleste campingplassene i Kristiansand, forteller Anniken B. Schjøtt, salgs- og markedsdirektør i Kristiansand Dyrepark AS.
- Dette gjør det enkelt for de besøkende ved campingplassene å besøke dyreparken på kveldstid, påpeker hun.
Ferieparkens komfortplasser for bobil og campingvogn er nordens største. Her finnes strøm, kabel-tv, wifi og vann og avløp i de frostfrie årstidene. Foto: Hallingdal Feriepark.
Stadig flere velger campingferie i Norge
Hvorfor ikke ta en tur innom en av Europas flotteste ferieparker når du er ute på reise? Hallingdal Feriepark har ved flere anledninger blitt utpekt til Norges beste campingplass, og hevder seg blant de aller beste europeiske anleggene. – 2016 et var uten tvil et veldig bra år for oss! Vi hadde en omsetningsøkning på 20% fra 2015 og antall campingovernattinger i vårt område økte med hele 35%, forteller Henrik Sommer, daglig leder i Hallingdal feriepark.  
 
– Vi ser at det har skjedd en liten endring i bransjen, og camping har uten tvil blitt mer populært de siste årene. Campingkonseptet har rett og slett fått et litt annet image enn det har hatt tidligere. – Hver sommer møter vi veldig mange førstegangscampere, og da er det selvsagt veldig hyggelig å ønske dem velkommen. Vi opplever at de aller fleste blir veldig positivt overasket, og de blir mer begeistrer for camping enn de hadde sett for seg. 
 
Ferieparken har blant annet en stor klatrepark, golfbane, og massevis av barneunderholdning. 
– I juni åpner vi også Norges råeste sykkelpark, forteller Sommer.
Beliggenheten i Ål midt mellom Oslo og Bergen gir et stort utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken. Foto: Hallingdal Feriepark.

En av Europas flotteste ferieparker
Hallingdal Feriepark har vekket internasjonal oppsikt. Ferieparken som gir deg caravanluksus, er nemlig kåret til en av Europas aller beste campingplasser. Ferieparken er en av 39 campingplasser i Europa som er medlem av Leading Camping Europa, og er en av fem campingplasser i Norge som har fått fem stjerner av NHO Reiseliv.

Hallingdal feriepark ligger nært Ål sentrum, midt i Hallingdal. Her finner du en førsteklasses restaurant, eventyrgolf, besøksgård, innendørs lekeland, kano, klatrepark, usedvanlig flotte sanitæranlegg og mye mer. Oppstillingsplassene til vogn og bobil er svært romslige, og du har dessuten mulighet til å leie deg en ekstra stor komfortplass på hele 140 kvadratmeter med eget bad under oppholdet.

I den store familieparken i Nord-Trøndelag kan du møte bjørnene Søss og Bjørn, og mange andre spennende rovdyr.
Foto: Namsskogan Familiepark.
Opplev norske rovdyr på nært hold
Namsskogan Familiepark er en bortgjemt perle langt nord i Nord-Trøndelag, rundt innsjøen Tronestjønna. I dyre- og fornøyelsesparken står norske villdyr i fokus. I tillegg har Familieparken massevis av spennende aktiviteter som zipline, gullgraving, hamsterhjul, bungeetrampoline, månebiler og "krasjbåter".

Familieparken har eget program i påskeuken, med mange spennende aktiviteter. Her kan du oppleve både rovdyrvisning, elgmøte, påskerebus, isfiske, alpinrace og mye mer.
Se på dyrene, vær med på dyrevisning, grill pølser og nyt sommeren med familie og venner i Namsskogan Familiepark.
Foto: Linn Trones.
Lekeområde, svømmehall og barnebasseng
I parken finner du over 30 spennende dyrearter, blant annet ulv, bjørn, gaupe, jerv, fjellrev, rein og oter. Hver sommer spilles dessuten det magiske rocketeateret Rebella Hex. Parken byr på topp underholdning for store og små.

Familieparkens nærmeste nabo, Namsskogan Hotell, driver en egen campingplass med god plass til vogner. - Campingplassen er svært familievennlig med eget lekeområde, svømmehall og barnebasseng, forteller daglig leder ved Namsskogan Familiepark, Turid Bredesen Godejord. I nærheten finner man også Brekkvasselv Camping, Svenningdal Camping og Nyheim Camping. 
Hunderfossen er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkend hver sommer. Foto: Geir Olsen.
Eventyrparken
Hunderfossen Familiepark er også en av Norges mest populære turistattraksjoner. Parken er kjent som "Hele Norges Eventyrpark" med flotte attraksjoner både innvendig og utvendig. Har du kjørt forbi parken har du kanskje sett hunderfosstrollet fra veien, med eventyrslottet i bakgrunnen.

Eventyrparken kryr av både tusser, troll og norske eventyrfigurer. Her kan du oppleve Ivo Caprinos verden på nært hold, og parken har mer enn 60 familieattraksjoner og severdigheter. Vi anbefaler store og små å eventyrslottet og Ivo Caprinos eventyrgrotte. Om du er modig nok kan du også ta en tur ned i Trollfallet, eller prøve den populære familieraftingen.

Hunderfossen har også et eget badeområde. Området har alt en familie kan ønske seg; basseng for de største med vannleker og hinderbane, basseng for de aller minste, solsenger og et spisested rett ved bassengkanten.
Hunderfossen Camping har også en tradisjonsrik restaurant, ved navn Fossekroa. Restauranten er bygd og innredet i god norsk bondestil, med lun atmosfære og masse sjel. Foto: Hunderfossen Camping. 
Campingplassen midt i eventyrverden
Hunderfossen Camping er en 3-stjerners campingplass i naturskjønne omgivelser ved Lågen, kun 800 meter fra selve Hunderfossen Familiepark. Her finner man nesten 300 plasser til campingvogn og bobil. Alle plassene er tilrettelagt med strøm. I gangavstand ligger også Barnas Gård Hunderfossen med hele 150 dyr, fordelt på over 20 ulike arter.

Campingplassen åpnet nylig et nytt sanitæranlegg, med moderne toaletter, dusjrom og noen fine familiebad.
Akvariet har også et fantastisk uteområde med vannlekepark og andre aktiviteter for barn. Det er også lagt til rette for krabbefiske for små og store barn i aktivitetsbassenget flere ganger om dagen, hele året. Foto: Oddgeir Visnes. 
Atlanterhavsparken
Med utsikt rett mot havet, rike fiskefelt og de dype norske fjorder kan man observere, oppleve og lære om livet i havet. Atlanterhavsparken ligger helt nede i fjøresteinene på kysten av Sunnmøre, like utenfor Ålesund sentrum. Parken er et av Nord Europas største og mest unike saltvannsakvarier, og har blitt kåret til Nordens beste akvarium hele to ganger. Parken har mer enn 130.000 besøkende årlig. 
 
I parken kan du oppleve live dykkershow, mating av fisker og dyr, seler, otere, pingviner, krabbefiske, en egen reptilavdeling og mye mer. Selparken er Europas desidert største, og er en naturlig vik i landskapet som er omformet til et enormt bassen ved hjelp av stein og leire. Selbassenget er hele 6000 kvadratmeter stort og er fylt med 15 millioner liter friskt sjøvann.
På Sunnmøre kan du vandre, stå på ski, beundre Ålesunds jugendstilarkitektur, utforske fjordene eller simpelthen bare lene deg tilbake og nyte utsikten. Foto: Maja Håbet.
Badeplass med slående utsikt
6,3 km fra Atlanterhavsparken ligger Voldsdalen Camping. Idyllisk lokalisert på Voldsdalsberga, med utsikt over Storfjorden og Sunnmørsalpene. I området nedenfor campingen finner du en oppmuret badeplass, hoppetårn, beachvolleyball-bane og fine stier langs fjord og fjøre. Campingplassen har ca. 40 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner. 
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler