Gir bort 80.000 kroner

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Gir bort 80.000 kroner

For andre gang skal Kroken Bodø dele ut sponsormidler til ulike lag, foreninger eller enkeltpersoner som gjør en innsats for lokalsamfunnet. Totalt 80.000 kroker skal fordeles på fire ulike vinnere – send inn din søknad før 12. april!

– Vi ønsker å bidra med sponsormidler i nærmiljøet, med beløp som faktisk kan realisere konkrete tiltak, sier daglig leder ved Kroken Bodø, Torben Hanssen. Nå gjentar de fjorårets suksess og deler ut 80.000 kr i sponsormidler.

Fire heldige vinnere

Midlene skal fordeles på fire aktører, som hver mottar 20.000 kr. Kroken Bodø ønsker å hjelpe de som gjør en innsats og som bidrar til at både barn, unge og voksne får en bedre hverdag og kommer seg i aktivitet. Hanssen forteller at de er stolte av lokalmiljøet og at de håper å kunne bidra til å realisere konkrete tiltak.

– Det er vanskelig å si nøyaktig hva vi kommer til å se etter, men vi vil gjerne gi noe til tiltak som er til nytte for allmennheten, sier Hanssen.

VIL STØTTE LOKALMILJØET: – Vi er utrolig stolte av lokalmiljøet vårt her i Bodø, og setter ekstra stor pris på de som utgjør en forskjell for andre, sier daglig leder hos Kroken Bodø, Torben Hanssen. (Foto: Privat)

I fjor søkte 92 ulike aktører på sponsormidlene. Etter en vanskelig utvelgelsesprosess, ble Tverlandet speidergruppe, Bamse B (barn med sosiale behov), Grønnåsen IL/Bodø Volley og Neverdal Ungdoms- og Idrettslag plukket ut og mottok 20.000 kr hver i støtte. Speidergruppen brukte blant annet pengene på nye klatreseler og annet nødvendig utstyr.

– Alle aktiviteter som gjør en forskjell for andre og som gjør hverdagen meningsfull synes vi fortjener støtte. Derfor valgte vi å arrangere en sponsorkonkurranse hvor vi delte ut midler til ulike lag og foreninger som gjør en innsats for lokalsamfunnet vårt, sier Hanssen. Etter god respons var ikke valget om å videreføre ordningen vanskelig.

Ønsker du å søke? Send en kort søknad til torben@bodocaravan.no innen 12. april.