Kroken Bodø

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Ixeo 734

Pris:

kr 856 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2016
 • Sengeplasser: 4
 • Lengde: 749cm
 • Girkasse: Manual
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 131
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3500kg
 • Nyttelast: 340kg
 • Sted: Kroken Ålesund

Produktbeskrivelse

KANONPRIS - DEMOBIL- FØR 935 000,- - NÅ 799 000,-!!

Her har du den komplette bobilen som leveres klappet og klar til fine ferieturer til en utrolig pris!

Denne bilen har et utrolig lekkert interiør med meget delikat LED belysning.

Et oversiktelig førermiljø med behagelige pilotstoler med armlener og god polstring gjør kjøringen ekstra behagelig. En stor salong for hyggelige stunder og gode måltider, kjøkken med gassbluss, vask, kjøleskap, fryser gjør at man har alt til å lage god mat. Lekkert bad og bakerst i bobilen finner man en soveavdeling med dobbeltseng - romslig og flott, her ligger alt til rette for å sove godt. Over salongen finner du den lekreste senkesengen med kjempegod plass!

Pioneer Avid DAB radio m/ NAVI, ryggekamera, CD-spiller, markise, TV-antenne, 20" Finlux LED TV m/ DVD-spiller, sykkelstativ, NX-5 gassalarm.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

Spørsmål? Spør en ekspert!

Kontakt Kroken Bodø

Har du spørsmål om Bürstner Ixeo 734?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.