Kroken Bodø

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hymer BMC-I 690

Pris:

kr 1 499 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2019
 • Sengeplasser: 4
 • Lengde: 739cm
 • Kilometerstand: 100km
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 177
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 4200kg
 • Nyttelast: 1070kg
 • Sted: Kroken Ålesund

Produktbeskrivelse

KAMPANJEPRIS - STERKT RABATTERT -  MÅ SEES!

En særdeles lekker bobil fra kvalitetsprodusenten Hymer. Hymer har vært Norges mest populære bobil gjennom mange år takket være sin kombinasjon av høye kvalitet og flotte design.

I førermiljøet har du to behagelige pilotstoler som er godt polstrede med armlener og setevarme. Stor touch-skjerm for NAVI, DAB+ radio, ryggekamera. Hele 10 koppe-/flaskeholdere i førermiljøet - så her ligger alt til rette for maksimal komfort for akkurat deg.

Venbare pilotstoler blir en del av den innbydende salongen med L-sofa og justerbart salong-/spisebord hvor alt ligger til rette for hyggelige stunder.

Over førermiljøet/ salongen finner man en flott romslig senkeseng hvor to personer sover meget komfortabelt.

Veggfeste til TV på vegg i tilknytning til salongen. Stor panorama vindu/takluke over salong/ kjøkken.

Kjøkkenet har kokebluss, stekeovn m/ grill, vask, stort kjøleskap, fryser, kjøkkenbenk og store, dype skuffer så man har mye oppbevaringsplass.

I partiet mellom kjøkkenavdelingen og soveavdelingen bakerst har man baderom med toalett, vask og på andre siden har man stort dusjkabinett. Døren til baderommet kan smart brukes som romdeler mellom soveavdelingen bak og resten av bomiljøet foran. 

Soveavdelingen bak er delikat og innfrir til god nattesøvn og fine kvelder/ netter. Dobbeltsengen har også justerbar rygg slik at det er like fint å kunne koble av der med en bok om man ønsker det på dagtid. Trappesteg på hver side av dobbeltsengen gjør det ekstra enkelt når man skal inn og ut av sengen. 

Skap både under sengen, over sengen og på hver side av sengen.

Lekker belysning i hele bobilen.

Stor garasje med dusj og garasjedør på begge sider.

Bilen er bygget på heavy chassis og kan registreres opptil 4200 kg - utfra hvilket førerkort man har.

4 pynteputer, 17" originale Mercedes alufelger med sommerhjul, skinnratt, aktiv distanse assistent Distronic+, 9G-tronic automatgirkasse, Bi-LED kjørelys, LED tåkelys, GRP takdekke, comfort bodelsdør med vindu, automatisk gassflaske vekslingssystem med Crash Sensor og IceEx, frontroller foran, Aguti Ergoflex ryggstøtte i pilotstolene, setevarme, trerist i dusjkabinett, Crystal Silver Metallic lakk utvendig, Hymer Power pack, MBUX 10,25 DAB multimediasystem, Alde Arktisk pakke, markise i sølv 5 meter.

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Spørsmål? Spør en ekspert!

Kontakt Kroken Bodø

Har du spørsmål om Hymer BMC-I 690?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.