Kroken Bodø

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Niesmann-Bischoff ARTO 76 E

Pris:

Fra kr 1 395 000

 • Salgstype: Brukt
 • Årsmodell: 2016
 • Sengeplasser: 4
 • Første registrering: 14.07.2016
 • Kilometerstand: 41900km
 • Girkasse: Automat
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Antall hestekrefter: 177
 • Sylindervolum: 3L
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 4800kg
 • Nyttelast: 1082kg
 • Bredde: 232
 • Lengde: 782cm

Med forbehold om feil og endringer. Mål, vekter, bilder og utstyr kan avvike fra vist modell. Fra- priser er for grunnmodell inkl. mva og estimert engangsavgift, levert Oslo. Engangsavgiften for bobiler blir endelig bestemt ved registrering. Vennligst kontakt forhandler for komplett informasjon og pristilbud.

Produktbeskrivelse

Nå har vi fått inn en skikkelig flott Niesmann + Bischoff! Dette er en veldig påkostet modell med svært mye utstyr! Her kan nevnes; 2 stk Litium batterier, vinterhjul kompl på felg (Nokia piggfrie), dekktrykksensorer, ekstra 12 Volt kontakter, ekstra 230 Volt kontakter, supercharger tilkoblet dynamo, hydrauliske støtteben, luftfjærer bak, 1 stk inverter (1500 W) koblet til 3 kontakter, 1 stk inverter (500 W) koblet til uttak ved seng bak, 1 stk solcellepanel (140 Watt) koblet til bodels-batteriet, 1 stk solcellepanel (120 Watt) koblet til startbatteriet! elektrisk markise med lys, ekstra gassuttak på siden av bilen, NX-5 gassalarm med ekstra bevegelsesensorer 2 sider + garasje sensor, fjernstyrt tømming av grå-vann med kamera! Dette virker også sammen med ferskvannstømming. I tillegg er det montert kamera i front. Alle disse kameraene er koblet til Garmin GPS skjermen.

Bilen er bra holdt! I tillegg kan nevnes; Fukttest Juli 2020, service Juni 2020 og bilen er EU godkjent.

Dette er en bil som svært god å kjøre sammen med den kraftige 3,0-motoren. Utmerket komfort med luftfjæringer bak! Innvendig har bilen praktiske luker i dørken til inspeksjon og vedlikehold.

Denne modellen har en stor separat dusj, og separat wc. I tillegg har bilen en stor senkeseng foran.

Se på alle bildene i annonsen,og la deg inspirere!!

Velkommen til visning!

Velkommen til Kroken Avd Kristiansand

Kontaktinfo

Håvard Nuland ( Salgsansvarlig brukt bobil,ny bobil og vogn ) 479 77 772 / havard.nuland@kroken.no

Kvalitet og service i over 19 år

Vi ønsker deg velkommen til Vest-Agders største Campingsenter. Her finner du en stor innvendig utstilling av Bobiler og Campingvogner, samt en rikholdig butikk med det meste av rekvisita til campingferien. Vi har også et stort kompetanserikt verksted for bobil og campingvogn hvor det meste av ekstrautstyr og servicer blir utført. Vi selger årlig ca 300 enheter og er en motivert gjeng med 14 ansatte som ønsker å yte deg den beste kjøps og eierskapsopplevelsen!

Merkene vi fører er:

Hymer bobil samt Hymer Eriba vogn, Burstner og LMC bobil og vogn, Laika, Carado, Niesmann + Bischoff bobiler.

Kroken Kristiansand AS ligger sentralt til i Sørlandsparken, Stemmane 10 med kun 10 min. til Kjevik Lufthavn samt Kristiansand sentrum og togstasjonen. Kjøper du ny bobil hos oss dekker vi rimeligste transport for inntil 2 personer.

Som medlem i Norges Caravan bransjeforbund og kompetansen vi har gjennom 19 års drift, gjør du en trygg handel hos oss. Kroken Kristiansand AS er hel-eid av Kroken gruppen som er en solid aktør i bransjen med over 48 års erfaring.

Lik oss på Facebook www.facebook.com/krokenkristiansand

Eller se vår hjemmeside www.krokenkristiansand.no

Finans og innbytte:

Gjennom vår finansieringspartner Santander Consumer Bank kan vi tilby gunstig finansiering fra kr. 0.- og opp til 15 års løpetid. Vi tar gjerne deres brukte bobil eller campingvogn i innbytte.

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00 ( Stengt i Des-Januar )

Utleie:

Sjekk ut: https://www.rent-easy.no/

Kontakt Kroken Bodø

Har du spørsmål om Niesmann-Bischoff ARTO 76 E?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.