Bürstner Nordic 580TS 2018 Campingvogn

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Nordic 580TS

Pris:

kr 299 000

  • Salgstype: Fabrikkny
  • Årsmodell: 2018
  • Sengeplasser: 4
  • Totalvekt: 1800kg
  • Egenvekt: 1630
  • Bredde: 250
  • Lengde: 795cm
  • Sted: Kroken Kristiansand

Produktbeskrivelse

Perfekte vogn for ferieopplevelser.

Burstner Nordic er en moderne og flott innredet vogn med bl.a. eget garderobeskap for yttetøy mm med sluk i gulv, stort toalettrom med dusj. Stor vanntank.

Nordic fås i ulike størrelser og har plass til hele familien. De funksjonelle planløsningene har blant annet gitt rom til et romslig kjøkken og godt med sengeplasser. Bürstner Nordic gir trivsel og velvære om bord og underveis, og da ligger alt til rette for nye gode opplevelsene - for hele familien – hele året!

Ta kontakt for mer opplysninger

Velkommen til visning!

Kontaktinfo:

Jens Simonsen ​488 69 160 / jens.simonsen@kroken.no

Håvard Nuland 479 77 772 / havard.nuland@kroken.no

Vi ønsker deg velkommen til Kroken Caravan avd.Kristiansand!

Hos oss finner du en av sør-Norges største innvendige utstillinger av bo-biler og vogner. Du kan gjerne nyte en kopp kaffe mens du kikker på produktene våre, eller rett og slett slappe av i en av våre salonger mens bilen eller vognen din er inne på service eller fukttest. Vårt verksted utfører garantiarbeid , fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr som eks hengerfeste, støttebein, solcelle, parabol eller annet .Vi er kjent for å yte god service! Kroken er forhandler av Niesmann+Bischoff, Hymer, Laika, Burstner, LMC og Carado bo-biler. I tillegg fører vi Hymer Eriba, LMC og Burstner vogner. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet som gir deg som bruker av våre produkter en ekstra trygghet på ferie-turen! Vil du leie bo-bil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund, Brumundal og Bodø, så har vi bobil til leie for deg og din familie. Finans og innbytte: Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bo-bil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bo-biler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Kroken gir 5 års garanti på nye bo-biler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud med inntil 15-års nedbetaling og 0, - kroner i egenkapital hvis dette ønskes! Vi ordner finansiering og svar til deg innen få minutter! Kroken Caravan avd Kristiansand, ligger sentralt til i Sørlandsparken, Stemmane 10 med kun 10 min kjøretur til Kjevik lufthavn, samt Kristiansand sentrum og tog-stasjon. Åpningstider: Mandag- Fredag: 08.00-16.00 Torsdag: 08.00-18.00 Lørdag: 10.00-14.00 Utleie se nettsiden; www.rent-easy.no

Kontakt Kroken Bodø

Har du spørsmål om Bürstner Nordic 580TS?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.