Bodø Caravan satser på ettermarked

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bodø Caravan satser på ettermarked

Service og ettermarked blir stadig viktigere faktorer i caravanbransjen, og her satser Bodø Caravan stort. – Som kjøper og kunde hos oss ønsker vi at du skal være trygg på å få den beste oppfølging og service.

– Vi er en betydelig aktør i bransjen, og utfører service og reparasjon på absolutt alle merker, forteller Torgeir Vikmark-Lunga, verkstedmester ved Bodø Caravan. Verkstedet er på ca. 300 kvadratmeter og rommer seks enheter til enhver tid. – Vi ønsker at våre kunder skal være trygge når de velger å handle hos oss, både på oppfølging og service. I dette ligger hele vår filosofi og er en viktig grunn til at vi har den posisjonen i markedet som vi har i dag, forklarer verkstedmesteren.

Vikmark-Lunga forklarer at Bodø Caravan vil satse mye på service og ettermarked i fremtiden.
– Vårt mål er at både nye og gamle kunder skal bli møtt av en humørfylt gjeng som strekker seg langt for at nettopp du skal bli fornøyd, med lovnader om seriøs oppfølging.

Verkstedet ved Bodø Caravan har lang og solid bransjeerfaring, og ansatte med høy kompetanse. (Foto: Anders Haukland)

Utfører service på campingplassene

– Så langt det lar seg gjøre prøver vi å tilby alle campingvogneiere med vogn på fast plass å utføre visse reparasjoner på stedet. Med vårt rikholdige lager og godt utstyrte verkstedbil kan vi utføre de fleste reparasjoner. Selv om du har en vogn av et merke vi ikke forhandler kan vi ta jobben med visse forbehold, forklarer Vikmark-Lunga. – Dersom du ønsker at vi skal reise ut og reparere din vogn må det være minimum 4-5 kunder i omtrent samme geografiske område.

Bobil- og vognforhandleren i Bodø har hatt en klar satsning på caravan siden 1993. Foto: Anders Haukland. 

Millionomsetning

Bodø Caravan har over 25 års erfaring i bransjen, og holder til i flotte lokaler på Tverlandet. Lokalene består av nærmere 800 kvadratmeter med utstillingshall, 400 kvm. butikklokale og et moderne verksted på ca. 300 kvm. Forhandleren har vokst til å bli en betydelig aktør i bransjen, med 11 ansatte og en omsetning i overkant av 101 millioner kroner i 2017. Selskapet eies av Kroken Caravan Import, som er Norges største caravanimportør.

Hos Bodø Caravan skal du alltid oppleve trygghet i forhold til oppfølging, deler og service. (Foto: Anders Haukland)

Anerkjente merkevarer

Bodø Caravan er en komplett forhandler som selger både nye og brukte vogner og bobiler. Forhandleren er autorisert og tilbyr merkene Hymer, Bürstner, Polar, Carado og Laika. – Våre produsenter arbeider målbevisst og systematisk for å lage gode kvalitetsprodukter for den jevne kjøper. Produktspektrene favner fra den helt enkle vogna til bobiler i millionklassen. Erfaringene og kunnskapene som ligger bak dette, kommer våre kunder til gode, forklarer Vikmark-Lunga.

Verkstedet utfører både små og store forsikringsjobber. Her med bytte av både høyre sidevegg og bakvegg.

Nyansettelser


Vikmark-Lunga tilføyer at det nylig er gjort to nyansettelser ved verkstedet i Bodø. – Vi har ansatt Ernst Storeide som ny kundemottaker og Nedzad Dracic som bilklargjører. Ernst har lang erfaring fra bilbransjen, og vil være en kjempetilskudd for å håndtere den stadig økende etterspørselen på verkstedet. Nedzad har også lang erfaring fra bilbransjen, og skal sørge for at enhetene skinner ved overlevering til kunde.