Verksted

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Verksted med lang bransjeerfaring

Vårt verksted utfører alle reparasjoner på campingvogner og bobiler. Det er i dag 7 ansatte, alle med høy kompetanse.

Torgeir Vikmark-Lunga er utdannet bilskadereparatør og har vært ansatt hos oss siden 2005, nå som verksmester. Han tar seg av alt som har med strøm og elektronikk, og er også svært dyktig innenfor parabol og tv.

Ernst Rolf Storeide er vår kundemottaker, og håndterer alt som har med timebestillinger og planlegging av verksteddriften. Ernst har lang erfaring fra bilbransjen, og vil være et kjempetilskudd for å håndtere den stadig økende etterspørselen på verkstedet.

Kato Nilsen håndterer deler samt garanti og -reklamasjonssaker. Kato er utdannet bilmekaniker tunge kjøretøy og utfører ved behov en del reparasjoner.

Gisle Hansen er utdannet bilskadereparatør og har vært ansatt hos oss siden 2005. Han tar seg av det meste av karosseriskader og alle operasjoner som krever ekstrem fingerferdighet og nøyaktighet. Dersom det er deler vi ikke klarer rette ut/reparere på verkstedet, vil Gisle mest sannsynlig ha utstyret til å gjøre dette hjemme.

Finn Olav Jakobsen er vår altmuligmann og han ble ansatt hos oss i 2002. Han tar seg av det meste av fukttester, klargjøringer og serviceoppdrag. Han er også den personen du mest sannsynlig vil treffe ved en uteservice.

Jan-Magne Selnes er vår sist ansatte. Han er en praktiker av de sjeldne, og også dyktig innenfor strøm, elektronikk og parabol/tv.

Nedzad Dracic har også lang erfaring fra bilbransjen, og skal sørge for at enhetene skinner i utstillingen og ved overlevering til kunde.

SERVICETURER

Så langt det lar seg gjøre prøver vi å tilby alle campingvogneiere å utføre visse reparasjoner på stedet for de som står på fast plass. Med vårt rikholdige lager og godt utstyrte verkstedbil kan vi utføre mange reparasjoner på stedet. Selv om du har ei vogn av merke vi ikke forhandler kan vi ta jobben med visse forbehold.

Vi utfører serviceturer i vårt naturlige distrikt etter behov. For at vi skal reise ut å reparere din vogn må det være 4-5 kunder for at vi skal kunne gjøre det. De trenger ikke å være på samme plass men fortrinnsvis i samme geografiske område. Eller at det er jobber som tar lang tid.

Pris: Vanlig timepris som på verkstedet + tilkjøring som ligger på ca. kr. 500,-. Dette kan variere litt alt etter som hvor mange kunder det er på turen og hvor langt det er å reise.

Bestill verkstedtime og deler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.