Bytter navn til KROKEN

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bytter navn til KROKEN

Bodø Caravan forbereder fremtidig vekst og bytter til KROKEN sammen med syv andre forhandlere i Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Kløfta, Råde og Kristiansand. Samtlige eies av Kroken Caravan Detalj AS på Åndalsnes.
Norges sterkeste merkenavn
Kroken-navnet er unikt når det kommer til caravan og camping i Norge. Siden gründeren Leif Kroken startet opp med campingvogner på Åndalsnes i 1971, har Kroken Gruppens virksomheter utviklet seg til å bli størst av alle, med solide 1,2 milliarder i omsetning i 2017. 48 år i bransjen har bidratt til at få andre navn i bransjen, om noen, er sterkere assosiert med bobiler og campingvogner enn nettopp Kroken.


– KROKEN-navnet kjennetegnes ved næringsteft, gründerånd, arbeidsvilje, pågangsmot, kunnskap og langsiktighet. Vi skal ta godt vare på erfaringen og kompetansen som er opparbeidet gjennom snart 50 år når vi nå tar fatt på oppgavene som skal løfte oss videre inn i fremtiden, sier Torben Hansen, daglig leder i Bodø Caravan, som 1. april endres til KROKEN avdeling Bodø.

Torben Hansen er daglig leder i BodøCaravan, som 1. april endrer navn til KROKEN avdeling Bodø.

En del av Norges største forhandlernett

Bodø Caravan er en del av landets største forhandlernett, som består av totalt 22 av landets mest erfarne forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. - Gjennom SOLID Import AS har vi både verdens største aktør innen camping- og fritidskjøretøy (Thor Industries) og Europas største vogn- og bobilprodusent EHG (Erwin Hymer Group) i ryggen. Det gir oss tilgang til de beste kvalitetsmerkene i Europa; Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado. Det en trygghet å være en del av landets største forhandlernettverk. Det er en styrke for både oss og våre kunder, avslutter Hansen.


Lansering og feiring 1. april

Det vil bli en markering av navnebyttet hos alle KROKEN-forhandlerne fra mandag 1. april, med enkel servering og gode tilbud.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Torben Hansen, daglig leder KROKEN avd. Bodø, telefon 922 72 797.