Sikre deg sommerens feriehjem NÅ

Kontakt Kroken Bodø

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Sikre deg sommerens feriehjem NÅ

Sommerferien nærmer seg og nordmenn fra hele landet er nå på bobil- og vognjakt. Hos Bodø Caravan er utvalget av ferieklare enheter fortsatt stort, men vi vil ikke få flere nye modeller inn i vårt varelager i sommer. Vil du sikre deg en ny enhet til sommersesongen må du derfor handle nå!
Mange synes at livet er aller best på tur, når man kan nyte tilværelsen uten hverdagens stress. Med en bobil eller campingvogn kan man reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet – og ta livet akkurat som det faller seg.

Bodø Caravan har nå et solid utvalg av leveringsklare enheter på lager, som er klare til avreise umiddelbart. – Hos oss finner man noe for enhver smak, men vil man sikre seg en ny bobil eller vogn til sommerferien må man handle nå! Vi får ikke inn flere nye enheter til vårt varelager i år, så her er det rett og slett førstemann til mølla, forklarar Hjalmar Fredriksen, selger hos Bodø Caravan.
Rull frem bobilen eller spenn campingvogna til bilen og opplev familiens norske favoritter i sommer. (Foto: Geir Olsen)

Opplev Norge

Campinglivet er populært som aldri før, og i vårt langstrakte land har vi over 1050 campingplasser hvor de aller fleste er tilrettelagt for bobiler campingvogner. Pakk baggen og opplev utallige spennende reisemål og attraksjoner langs det vakre landet vårt. Her gir vi deg fem norske familiefavoritter du ikke bør gå glipp av i sommer!
I den store familieparken i Nord-Trøndelag kan du møte bjørner og andre spennende rovdyr. (Foto: Namsskogan Familiepark)

Villdyr i fokus


Namsskogan Familiepark er en bortgjemt perle langt nord i Nord-Trøndelag, rundt innsjøen Tronestjønna. I dyre- og fornøyelsesparken står norske villdyr i fokus. I tillegg har Familieparken massevis av spennende aktiviteter som zipline, gullgraving, hamsterhjul, bungeetrampoline, månebiler og "krasjbåter". Familieparken har eget program i påskeuken, med mange spennende aktiviteter. Her kan du oppleve både rovdyrvisning, elgmøte, påskerebus, isfiske, alpinrace og mye mer.
I Atlanterhavsparken i Ålesund kan du oppleve fisker, oter, pingviner, sel og andre sjødyr på nært hold. Foto: Oddgeir Visnes. 

Atlanterhavsparken

Med utsikt rett mot havet, rike fiskefelt og de dype norske fjorder kan man observere, oppleve og lære om livet i havet. Atlanterhavsparken ligger helt nede i fjøresteinene på kysten av Sunnmøre, like utenfor Ålesund sentrum. Parken er et av Nord Europas største og mest unike saltvannsakvarier, og har blitt kåret til Nordens beste akvarium hele to ganger. I parken kan du oppleve live dykkershow, mating av fisker og dyr, seler, otere, pingviner, krabbefiske, en egen reptilavdeling og mye mer. Selparken er Europas desidert største, og er en naturlig vik i landskapet som er omformet til et enormt bassen ved hjelp av stein og leire. Selbassenget er hele 6000 kvadratmeter stort og er fylt med 15 millioner liter friskt sjøvann.
Hunderfossen er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkend hver sommer. (Foto: Geir Olsen)

Eventyrparken

Hunderfossen Familiepark er også en av Norges mest populære turistattraksjoner. Parken er kjent som "Hele Norges Eventyrpark" med flotte attraksjoner både innvendig og utvendig. Har du kjørt forbi parken har du kanskje sett hunderfosstrollet fra veien, med eventyrslottet i bakgrunnen. Eventyrparken kryr av både tusser, troll og norske eventyrfigurer. Her kan du oppleve Ivo Caprinos verden på nært hold, og parken har mer enn 60 familieattraksjoner og severdigheter. Vi anbefaler store og små å eventyrslottet og Ivo Caprinos eventyrgrotte. Om du er modig nok kan du også ta en tur ned i Trollfallet, eller prøve den populære familieraftingen.
Beliggenheten i Ål gir et stort utvalg av opplevelser innen kort avstand fra Hallingdal Feriepark. (Foto: Hallingdal Feriepark)

En av Europas flotteste ferieparker

Den norske perlen Hallingdal Feriepark har vekket internasjonal oppsikt. Ferieparken som gir deg caravanluksus, er nemlig kåret til en av Europas aller beste campingplasser. Ferieparken er en av 39 campingplasser i Europa som er medlem av Leading Camping Europa, og er en av fem campingplasser i Norge som har fått fem stjerner av NHO Reiseliv. Her finner du en førsteklasses restaurant, eventyrgolf, besøksgård, innendørs lekeland, kano, klatrepark, usedvanlig flotte sanitæranlegg og mye mer. Oppstillingsplassene til vogn og bobil er svært romslige, og du har dessuten mulighet til å leie deg en ekstra stor komfortplass på hele 140 kvadratmeter med eget bad under oppholdet.
Hakkebakkeskogen i Dyreparken i Kristiansand er en attraksjon helt ulik alle andre. Foto: Dyreparken i Kristiansand. 

Norges største familieattraksjon

Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon med over 1 million besøkende årlig. Parken har nesten 140 ulike dyrearter og en rekke spennende aktiviteter for både store og små. Her kan du oppleve alt fra tømmerrenne, bob-bane, karuseller, sjørøverskuter og ikke minst alle dyrene på nært hold. Det ligger også en rekke familievennlige campingplasser med kort avstand til Dyreparken, blant annet Kristiansand Feriesenter Dvergsnestaggen. Campingplassen ligger idyllisk til i den fantastiske skjærgården på Sørlandet, og har hele 250 plasser for bobil, campingvogn og telt.